Log Masuk

Seminar Ibu Bapa: PPG BM (Kumpulan 3)

Bertempat di bilik kuliah Buayan telah diadakan Seminar Ibu bapa kendalian kelas BM (kumpulan 3) Ambilan Jun 2011.   Selain memenuhi tuntutan kursus ELM3101 (Pendidikan moral), seminar yang diadakan pada 24 Ogos 2013 ini juga  memberi pendedahan tentang cabaran sekolah dalam memenuhi aspirasi ibu bapa. Encik Jebin Tamin, Penyelia PPD Gabungan Keningau dalam ceramahnya turut berkongsi pengalaman sebagai pentadbir, guru dan juga  ahli PIBG dalam usaha mencemerlangkan pelajar dan sekolah khususnya di daerah Keningau.  Seminar yang turut dihadiri oleh Encik Aziz Hj Hadani sebagai pensyarah kursus berakhir pada jam 12.45 tengah hari,  dan bersesuaian dengan sambutan Hari Raya, diadakan jamuan hari raya yang dimeriahkan dengan kehadiran Dr Musirin Mosin dan Penyelaras PPG.

Institut Pendidikan Guru Kampus Keningau
Beg Berkunci No. 11